Hartelijk dank voor uw bericht.
We nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Met vriendelijke groet,
Robin Sieverdink
LegalWorx

Wat onze klanten zeggen

Ik wil je nog bedanken voor je goede adviezen, support en belangstelling.
Ik ben toevallig via google bij jullie terecht gekomen en was en ben nog steeds verbaasd over jou goede adviezen interesse om het te blijven volgen. Het waren waren voor ons spannende en moeilijke zaken waar we nog nooit mee te maken hadden gehad. Maar we konden altijd bellen of appen en er kwam een antwoord.
Nogmaals dank daarvoor we wensen jou alle goeds en een fantastisch 2023!
Piet

Dag, jouw hulp was super goed
Na alle stress ging ineens de zon schijnen. Hopelijk een goed voorteken! Ik wens je alle goeds toe voor 2023

Anette

Robin is the best !! He really help you because he love what he do. With my case he did study all documents and explain  to me all my rights what i have and what i can do and always with good way talking you, it feels like he is defending himself.

Thanks !! a lot to Robin and legalworx for the help the support and the opportunity!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Souhai

Via Google op deze website terecht gekomen en zeer prettig ontvangen. Duidelijke uitleg bij alles en goed advies,ik kan niets anders dan dit bedrijf aanbevelen bij transitievergoedingen /vaststellingsovereenkomst.Toppers!

Esther

Robin is makkelijk om mee te praten. Zijn reactie tijd was in het hele traject erg snel en de communicatie kan deels via whatsapp. Ik heb het gevoel dat hij door een goede juridische onderbouwing het onderste uit de kan heeft gehaald voor me, dus zeker een aanrader.

Luuk

Goedemiddag Robin,

Ik wil je enorm bedanken voor je hulp! Het contact heb ik als prettig ervaren. Het gaf mij veel rust dat jij mijn zaak van mij overnam. Alles was binnen een week geregeld.

5 sterren!

Ik wens je een mooi 2023!

Henriette

Robin heeft mij snel, vakkundig en professioneel geholpen met vragen waar ik zelf geen antwoord op had. Hij heeft de kennis in huis en weet deze op een duidelijke en goede manier over te brengen en is iemand die weet waar hij over praat, zonder er omheen te draaien. Je bent een klasse apart en zal in de toekomst bij jou terugkomen als ik weer een vraag heb. Voor mij geen ander dan Robin!

Marleen

Bedankt voor je kundige inzet afgelopen dagen , zal jou adviseren als ooit in de toekomst iemand op zoek is naar hulp

heel erg bedankt voor je hulp

Dennis

Na 2 jaar ziektewet ben ik in de WIA beland. Ondanks het goede contact met mijn werkgever voelde de vaststellingsovereenkomst een beetje slordig en gehaast aan. Via via ben ik bij Robin van LegalWorx terecht gekomen en hij heeft me zeer snel en vakkundig geholpen. En inderdaad heeft hij er enkele onjuistheden in ontdekt. Ook heeft hij de tijd en moeite genomen om mijn andere vragen te beantwoorden of me te adviseren. Uiteindelijk heb ik met goed gevoel de VSO getekend.

Robin, hartelijk dank!

De heer Bos

Door een verschil van inzicht met de werkgever ,aangaande een VSO, kwam ik via Google bij LegalWorx terecht. Al tijdens ons eerste telefoongesprek wist ik dat ik de juiste man had gevonden. Robin is ontzettend daadkrachtig, vakkundig en professioneel. Na het bespreken van de VSO is hij direct voor mij aan de slag gegaan, met als resultaat dat er de volgende dag al een aangepaste versie verstuurd kon worden naar de werkgever. De manier van communiceren heb ik als ontzettend prettig ervaren. Zijn uitleg was duidelijk, helder en hij is op elk moment van de dag bereikbaar! Dankzij Robin is er voor mij een prima overeenkomst gesloten! Ik wil je bij deze dan ook nogmaals enorm bedanken voor je hulp. Ik zal LegalWorx dan ook zeker aanraden bij mensen die juridische professionele hulp nodig hebben.

Leon

Ik vond het erg fijn dat je snel reageerde op mijn aanvraag voor controle van de VSO. Telefonisch hebben we mijn situatie doorgesproken en vervolgens heb je heel snel actie ondernomen richting mijn werkgever.

Dank voor alle informatie, tips, checks enz.

Wenst Anoniem te blijven