Schakel een jurist in bij een vaststellingsovereenkomst

Omdat u niet dagelijks te maken heeft met ontslag, een vaststellingsovereenkomst of een transitievergoeding is het aan te raden een jurist in te schakelen in deze situaties. Hij beschikt over de juiste expertise en ervaring om u zo goed mogelijk te adviseren en bij te staan.

Wil jij gratis jouw VSO laten controleren? Wij regelen dit voor jou!

Als u samen met uw werkgever een compromis sluit en overgaat tot ontslag met wederzijds goedvinden, dan stelt uw werkgever een vaststellingsovereenkomst op. Dit concept mag u vervolgens bekijken. Over dit voorstel kunt u onderhandelen voordat u akkoord gaat en tekent. Een arbeidsjurist beoordeelt of het vaststellingsdocument aan alle eisen voldoet. U wilt tenslotte voorkomen dat u akkoord gaat en vervolgens uw recht op een WW-uitkering verliest.

Onze ervaren arbeidsjurist adviseert u en staat u bij, zodat u de beste deal haalt uit uw ontslag

Gratis controle vaststellingsovereenkomst

Upload uw vaststellingsovereenkomst en wij controleren dit gratis en zonder kosten voor u. Gaan wij voor u aan de slag om u daadwerkelijk bij te staan tijdens de onderhandelingen met uw werkgever? Dan proberen wij de juridische kosten op te nemen in het vaststellingsdocument, zodat u slechts een klein bedrag of zelfs niets hoeft te betalen voor juridische bijstand.

Heeft u een vaststellingsovereenkomst ontvangen en wilt u laten controleren of alles klopt? Neem contact met ons op via WhatsApp, bel 085 080 5482 of stuur een mail; onze arbeidsjurist staat u graag te woord en geeft de antwoorden op al uw vragen.