Reviews

Hieronder zie je hoe cliënten de dienstverlening van LegalWorx hebben ervaren. Wilt u ook een review achterlaten dan kan dit via google reviews of via Facebook.

Leon ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Door een verschil van inzicht met de werkgever ,aangaande een VSO, kwam ik via Google bij Robin terecht. Al tijdens ons eerste telefoongesprek wist ik dat ik de juiste man had gevonden. Robin is ontzettend daadkrachtig, vakkundig en professioneel. Na het bespreken van de VSO is hij direct voor mij aan de slag gegaan, met als resultaat dat er de volgende dag al een aangepaste versie verstuurd kon worden naar de werkgever. De manier van communiceren heb ik als ontzettend prettig ervaren. Zijn uitleg was duidelijk, helder en hij is op elk moment van de dag bereikbaar! Dankzij Robin is er voor mij een prima overeenkomst gesloten! Ik wil je bij deze dan ook nogmaals enorm bedanken voor je hulp. Ik zal je dan ook zeker aanraden bij mensen die juridische professionele hulp nodig hebben.

De heer Bos ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Na 2 jaar ziektewet ben ik in de WIA beland. Ondanks het goede contact met mijn werkgever voelde de vaststellingsovereenkomst een beetje slordig en gehaast aan. Via via ben ik bij Robin van LegalWorx terecht gekomen en hij heeft me zeer snel en vakkundig geholpen. En inderdaad heeft hij er enkele onjuistheden in ontdekt. Ook heeft hij de tijd en moeite genomen om mijn andere vragen te beantwoorden of me te adviseren. Uiteindelijk heb ik met goed gevoel de VSO getekend. Robin, hartelijk dank!

Marleen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Robin heeft mij snel, vakkundig en professioneel geholpen met vragen waar ik zelf geen antwoord op had. Hij heeft de kennis in huis en weet deze op een duidelijke en goede manier over te brengen en is iemand die weet waar hij over praat, zonder er omheen te draaien. Je bent een klasse apart en zal in de toekomst bij jou terugkomen als ik weer een vraag heb. Voor mij geen ander dan Robin

Henriette ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ik wil je enorm bedanken voor je hulp! Het contact heb ik als prettig ervaren. Het gaf mij veel rust dat jij mijn zaak van mij overnam. Alles was binnen een week geregeld.

mevrouw Verdam ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Via Google op deze website terecht gekomen en zeer prettig ontvangen. Duidelijke uitleg bij alles en goed advies, ik kan niets anders dan LegalWorx aanbevelen bij transitievergoeding en vaststellingsovereenkomst. Toppers!

mevrouw Smit ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dag, jouw hulp was super goed

Na alle stress ging ineens de zon schijnen. Hopelijk een goed voorteken!