VSO controleren?

Bent u of wordt u ontslagen middels een VSO en wilt u advies van een expert? Of zoekt u iemand die opkomt voor uw belangen en een controle VSO uitvoert? Het tekenen van een vaststellingsovereenkomst brengt grote risico’s met zich mee want een verkeerd opgesteld document zorgt ervoor dat u géén WW-uitkering ontvangt! Wij behandelen honderden zaken per jaar en daarom kunnen wij u goed helpen bij uw ontslag. Wij helpen u graag met uw vragen dus neem snel contact met ons op via 085-08 054 82 of stuur een mail naar info@legalworx.nl voor advies op maat.

U kunt een gratis controle VSO door onze juristen laten doen. Hiermee krijgt u snel zekerheid of alles correct is opgesteld door uw werkgever en uw WW-uitkering veilig gesteld is.

Wilt u uw situatie beschrijven?
Binnen 30 minuten contact

Wat zit er in het eerste gratis advies?

 • Klopt mijn transitievergoeding?
 • Is mijn WW-uitkering veiliggesteld?
 • Hoe zit het met mijn vakantiedagen?
 • Mag ik al zoeken naar een andere baan?
 • Kan ik een hogere vergoeding onderhandelen?
 • Krijg ik een (positief) getuigschrift?
 • Is de opzegtermijn correct?
 • Kortom: zijn mijn rechten veiliggesteld?

Hoe gaat het traject van een (gratis) controle VSO?

 1. U ontvangt een VSO van de werkgever;
 2. U stuurt de VSO naar ons;
 3. Onze arbeidsjurist ontvangt uw VSO en controleert deze;
 4. Binnen 30 minuten krijgt u een advies;
 5. De arbeidsjurist staat u het gehele traject bij;
 6. U ontvangt een betere VSO (vaststellingsovereenkomst);
 7. U betaalt niks want de werkgever betaalt alle kosten.

Gratis controle VSO?

Neem contact met ons op via WhatsApp, bel 085-08 054 82 of stuur een mail; onze arbeidsjurist staat u graag te woord en geeft de antwoorden op al uw vragen.

Wat onze klanten zeggen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ik wil je nog bedanken voor je goede adviezen, support en belangstelling.
Ik ben toevallig via google bij jullie terecht gekomen en was en ben nog steeds verbaasd over jou goede adviezen interesse om het te blijven volgen. Het waren waren voor ons spannende en moeilijke zaken waar we nog nooit mee te maken hadden gehad. Maar we konden altijd bellen of appen en er kwam een antwoord.
Nogmaals dank daarvoor we wensen jou alle goeds. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Piet

Dag, jouw hulp was super goed
Na alle stress ging ineens de zon schijnen. Hopelijk een goed voorteken! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Anette

Robin is the best !! He really help you because he love what he do. With my case he did study all documents and explain  to me all my rights what i have and what i can do and always with good way talking you, it feels like he is defending himself.

Thanks !! a lot to Robin and legalworx for the help the support and the opportunity!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Souhai

Via Google op deze website terecht gekomen en zeer prettig ontvangen. Duidelijke uitleg bij alles en goed advies,ik kan niets anders dan dit bedrijf aanbevelen bij transitievergoedingen /vaststellingsovereenkomst.Toppers! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Esther

Robin is makkelijk om mee te praten. Zijn reactie tijd was in het hele traject erg snel en de communicatie kan deels via whatsapp. Ik heb het gevoel dat hij door een goede juridische onderbouwing het onderste uit de kan heeft gehaald voor me, dus zeker een aanrader. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Luuk

Goedemiddag Robin,

Ik wil je enorm bedanken voor je hulp! Het contact heb ik als prettig ervaren. Het gaf mij veel rust dat jij mijn zaak van mij overnam. Alles was binnen een week geregeld.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Henriette

Robin heeft mij snel, vakkundig en professioneel geholpen met vragen waar ik zelf geen antwoord op had. Hij heeft de kennis in huis en weet deze op een duidelijke en goede manier over te brengen en is iemand die weet waar hij over praat, zonder er omheen te draaien. Je bent een klasse apart en zal in de toekomst bij jou terugkomen als ik weer een vraag heb. Voor mij geen ander dan Robin! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Marleen

Bedankt voor je kundige inzet afgelopen dagen , zal jou adviseren als ooit in de toekomst iemand op zoek is naar hulp

heel erg bedankt voor je hulp

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dennis